Stappmett.com

Altså nå er jeg såå fornøyd med det jeg har oppnådd den siste tiden. Jeg kjenner at jeg er mer spent enn noen gang på hvor langt jeg kan komme meg i denne fitnessreisen!

Det som også er deilig om dagen er at det er sol ute og jeg har vært to dager på rad ute å gått i 45minutter. Dette er noe jeg kommer til å fortsette med. Det er iallefall sikkert. Det er så vanvittig vanskelig å komme seg over dørstokken og det har det vært for meg også. Men nå har jeg tatt tak og skal begynne å gå litt lengre turer fremover. Jeg angrer jo ALDRI etterpå, så hvorfor jeg ikke har gjort dette oftere det er nok bare latskapen sin skyld.

T er godt i gang med sitt prosjekt (nytt firma) og jeg er godt i gang med mitt (fitness). Vi sammarbeider bedre nå som vi har hver vår ting som har vår fulle fokus. Og det er ganske deilig. I denne helga er planen å få litt orden her hjemme også. Vi har en bod nede i kjelleren som så absolutt trenger å bli gått igjennom. Om dette blir gjort i helga det vet jeg ikke, men vi skal iallefall få gjort unna noe småsnæx her oppe i leiligheten. Få fiksa kabelkaos under tvn, få hengt opp to speil og litt annet stæsj.

Nå i skrivende stund ligger jeg stappmett på sofaen etter et heftig kyllingmåltid. Her skal jeg ikke ligge så alt for lenge fordi jeg skal såklart på trening etterhvert!

Det er fremdeles 10års jubileum på Nardo sol, så ikke glem å benytt deg av tilbudene der! Jeg tok ansiktsbehandling på mandag og det var utrolig digg! Denne ansiktsbehandlingen strammer opp huden, øker blodsirkulasjonen og gir også glød i ansiktet! Halv pris denne uka!

Såå sånn går no dagan. På fredag kommer såklart nye formbilder ute på instagramprofilen min "fitnesschallenge93".

Og jeg tenkte kanskje jeg skulle fikse litt treningsvideoer fremover om dette er noe dere ønsker å se??

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Vanja Johanne

Vanja Johanne

24, Trondheim

Jente på 24 år, Opprinnelig fra Hitra, men bor nå i Trondheim med min samboer Thomas. Vi har en hund som er av rasen pomeranian. Hadde også en pitbull, men hun måtte vi desverre sendes til himmelen i år... Har stor interesse for trening, reiser og biler. Blogger om hverdagen min. Hovedsakelig mine helsemessige utfordringer.

Kategorier

Arkiv

hits